Pogrebna in pokopališka dejavnost Jančič, Jurovska cesta 23, 2230 Lenart v Slovenskih goricah

 cvetlicarna maj

Almaja, pogrebna in pokopališka dejavnost Jančič

Začetki našega družinskega podjetja segajo tja v leto 1991. Takratna ustanovitelja Alojz (Slavko) in Marija Jančič, sta s svojim delom pričela v majhnih prostorih v Nikovi ulici v Lenartu. Zaradi prostorske stiske in neustreznih skladiščnih prostorov, je v nekaj letih na Jurovski cesti v Lenartu zrasel nov poslovni objekt, kjer je sedež podjetja še danes. Iz Pogrebne in pokopališke dejavnosti Slavko Jančič s.p. smo jo preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo. Po začetnih prvih dveh črkah imen in priimka lastnikov smo jo poimenovali ALMAJA d.o.o.

Z opravljanjem pogrebne in pokopališke dejavnosti se ukvarjamo na področju občin Lenart, Benedikt, Cerkvenjak, Destrnik, Jurovski Dol, Sv. Ana, Sv. Trojica, Trnovska vas, Sv. Andraž, pa tudi v bolj oddaljenih občinah Duplek in Maribor v kolikor se stranke obrnejo na nas. Vršimo tudi prevoze iz tujine in uredimo potrebno dokumentacijo za prevoz.

Pri naših storitvah, katere opravljamo že več kot dve desetletji, se trudimo iti v korak s časom.  V podjetju se trudimo svojcem čimbolj olajšati najtežje trenutke ob izgubi bližnje osebe, jih čimbolj razbremeniti in jim vsestransko pomagati.